Skip links

Áraink

Hogyan alakulnak a weboldal készítés árak ebben az évben?

Magyarországon és általában Európában egy jól kivitelezett egyedi WordPress weboldal ára 250.000 Ft és 1 millió Ft között ingadozik.Nálunk: 50.000Ft-tól kezdődik! Természetesen előfordulnak az ennél drágább projektek, és magasabb weboldalkészítési árak.

Árképzés

Mit veszünk figyelembe az árképzésnél?

Nem mindegy, hogy egy kisvállalkozónak készítünk egy szolgáltatásokat bemutató weblapot, vagy egy nemzetközi társaságnak hozunk létre egy többnyelvű webáruházat. Az árakat befolyásoló tényezők az alábbiak:

  • A weboldal nagysága: Az oldalak, használandó képek és nyelvek száma, illetve a szöveges tartalom terjedelme határozza meg.
  • Grafikai tervezés: Amikor képeket kell retusálni vagy manipulálni, illetve sok képet kell átméretezni.
  • Weboldal bonyolultsága: Amikor a honlap nemcsak statikus szöveges tartalmakat és képeket mutat, hanem okos rendszereket tartalmaz, mint pl. fizetési, időpontfoglaló, eseménykezelő rendszerek, stb.
  • Verseny: Mennyire gyorsan kell futnunk azért, hogy nyerjünk? Attól függ, kikkel versenyzünk. Az adott szektorban uralkodó versenyt is figyelembe vesszük.
  • Minőségi szint: Fontos, hogy milyen elvárásaid vannak a minőséggel kapcsolatban. Egy teljesen egyedi, nemzetközi díjnyertes weblap minőségét elérni jóval nehezebb és drágább, mint egy ingyenes sablon kitöltése.

A WpCraft Agency kizárólag konkrét igények alapján tud árajánlatot készíteni weboldalakra. Ehhez az szükséges, hogy a projekt ne a kezdeti elképzelések fázisában legyen, hanem átgondolt, felkészült állapotban legyen minden igény, valamint rendelkezésedre álljon az induló termékek leírása és képanyaga. Ha elakadtál és segítségre van szükséged, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot.

Irányadó áraink

Tétel megnevezéseÁr
Landing oldal50.000 Ft-tól
Egyszerű bemutatkozó weboldal99.000 Ft-tól
Webshop készítéskb. 130.000 Ft-tól
+ nyelv tartalomfeltöltésetartalomtól függ
Weblap karbantartás9.990Ft / Hó
Online marketing tanácsadás díjaingyenes (csak ügyfeleinknek)
Logó tervezés6.000Ft/óra

Az árak tájékoztató jellegűek, minden esetben ingyenes, személyre szabott árajánlatot készítünk.

Megtekintés
Húzzd